Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، از اولین تجهیزاتی که برای آشپزخانه‌ها انتخاب می‌شود باید به مواردی از قبیل اجاق گاز، هود، سینک و فر، یخچال، ماشین لباسشویی و ظرفشویی اشاره کرد. این اقلام جز کالاهای اساسی بوده و دقت بیشتری را برای انتخاب آنها صرف می‌کنیم.

براساس گزارش زرناز فروشگاه اینترنتی تجهیزات لوکس آشپزخانه در چند ماه اخیر دوباره دو برند مطرح اسنوا و تکنوگاز بر سره زبان‌ها افتاده و با کیفیت و طراحی جدید خود دوباره در بازار اوج گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسنوا حریف می‌طلبد

محصولات اسنوا در سال جاری جان تازه ای را به بازار لوازم خانگی ایران تزریق کرد. این برند مطرح باسابقه با انقلابی در صنعت، تولید، نوآوری و تبلیغات وارد بازی شد و به سرعت توانست در جای جای ایران نام خود را سر زبان‌ها بیندازد.

گاز اسنوا با طراحی فوق العاده اش که با ماشین آلات روز و دانش مهندسین قطعات مصرفی با کیفیت، تنوع در مدل‌های اجاق گاز مبله، گاز صفحه‌ای، گاز اینداکشن و رنگ بندی‌های متفاوتش توانسته به انتخاب اول مشتریانش بدل گردد.

همچنین این کمپانی در تولید سایر محصولات شامل انواع هود آشپزخانه، سینک ظرفشویی و فر توکار از میدان رقابت عقب نمانده و محصولات با کیفیتی را روانه بازار کرده است.

هود اسنوا در بیشترین تنوع در مدل و رنگ بندی با موتور قدرتمند و کم صدایش، فر اسنوا با طراحی جذاب و متنوعش در کنار گزینه‌های بی نظیر برای یک پخت حرفه ای و سینک ظرفشویی اسنوا نیز با عمق بیشتر و زیبایی خیره کننده اش به یک مدل خوب برای آشپزخانه تبدیل شده است.

گارانتی و خدمات پس از فروش محصولات اسنوا متفاوت از سایر گارانتی‌های مطرحی در کشور بوده و این برند در تلاش است تا بتواند بیشترین سطح رضایت مشتریانش را به دست آورد.

تکنوگاز اصیل ایتالیایی

گاز تکنوگاز شاید بااصالت ترین اجاق گاز شناخته شده در میان مصرف کنندگان ایرانی باشد. قدمتش به بیش از ۵۰ سال می‌رسد. کیفیتش در حدی است که افراد سودجو با برندهای متفرقه ای همچون تاکنوگاز، تکنو و تهرانگاز اقدام به تولید و به جای تکنوگاز به مشتریان ارائه می‌دادند.

اما دوباره این شرکت محصولات خود را روانه بازار ایران کرده و این بار تنوع بیشتری را به محصولاتش داده است. از اجاق گازهای مبله و رومیزی و اینداکشن گرفته تا هود، فر توکار، سینک ظرفشویی و گرمکن توکار.

این برند مطرح ایتالیایی که به عنوان الگو و متد برندهای همچون بوش، آریستون و زیگما سالیان درازی است که در حال تولید و عرضه است با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا و طراحان مطرح ایتالیایی بهترین محصولات را به مشتریانش ارائه می‌دهد.

از مهمترین و کاربردی‌ترین محصولات Tecnogas می‌توان به فرتوکار آشپزخانه آن اشاره کرد. این محصول در کنار زیبایی خیره کننده اش قابلیت‌های بالایی در طبخ انواع غذا دارد.

همچنین هودهای تکنوگاز برخلاف سایر برندهای مطرح همیشه در طراحی به عنوان ایده پرداز و خلاق مطرح بوده و موتورهای فلزی قدرتمند این شرکت به سایر تولید کنندگان نیز صادر می‌شود.

گارانتی و خدمات پس از فروش این برند مثل سابق زیر نظر انتخاب سرویس بوده و قابل ذکر است که این مجموعه برندهای مطرحی همچون اسنوا، دوو و مدیا را نیز پشتیبانی می‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5128743

منبع: مهر

کلیدواژه: لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی تولید داخلی کسب و کار گروه خودروسازی سایپا بیمه واحد صنعتی تولید داخلی شبکه ملی اطلاعات بیمه مرکزی پیامک مسکن بیمه تامین اجتماعی دام و طیور مصالح ساختمانی قیمت خودرو اجاق گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی ایران، ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به آمار و ارقام موجود، میزان صادرات این بخش در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: صادرات صنایع غذایی جهان در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، ۰.۳ درصد بوده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه صنایع غذایی سهم ۳.۷ درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۸ درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت حدود ۱۱ درصد و سهم صادرات آن نیز ۳.۷ درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال ۳۶۱ هزار نفر و تولید ۴۰ میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

وی همچنین میزان صادرات این بخش در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار برآورد کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

خلیلی با نگاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران در تولید انواع محصولات غذایی، تأکید کرد: اقلام عمده صادراتی در جهان عبارتند از محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، نوشیدنی‌ها، گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرکت‌های ایرانی به ویژه در قالب برند حلال که متقاضیان فراوانی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان دارد، می‌توانند از فرصت‌های موجود بهره ببرند و حجم صادرات صنایع غذایی را افزایش دهند.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان کرد: این بخش به دلیل دارا بودن مزیت‌های نسبی در صادرات، ایجاد ارزش‌افزوده، سطح اشتغال‌زایی بالا و توسعه فعالیت‌های کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایران بازی کند. بنابراین باید تأمین نیازهای آن را در اولویت قرار دهیم.

به اعتقاد این عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران، افزایش تولید و امنیت غذایی، جلوگیری از صدور مواد اولیه خام کشاورزی، وابستگی کم به مواد اولیه وارداتی، پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بخش‌های صنعتی و انحصار تولید در برخی محصولات از جمله مزایای این صنعت است که با تکیه بر آنها باید زمینه تولید و صادرات آسان‌تر را برای آن مهیا کرد.

خلیلی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های صنعت غذای ایران اشاره کرد. به باور او فعالان صنایع غذایی ایران با نوسانات نرخ ارز و مشکلات عدیده در تأمین مواد اولیه بسته‌بندی، افزایش قیمت تمام شده با توجه به تصمیمات ارزی در داخل کشور، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، شناسنامه‌دار نبودن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اعمال محدودیت‌های مقطعی در حوزه صادرات، مواجه هستند.

وی همچنین کمبود نقدینگی برای اصلاح زیرساخت‌ها و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی جدید را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد و گفت: زمان طولانی چرخش سرمایه به دلیل فصلی بودن محصولات کشاورزی و پایین آمدن کیفیت مواد غذایی به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری در روند صادرات، معضل دیگری است که همچنان نتوانستیم برای حل آن، اقدام کنیم.

کد خبر 6100732

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • همه چیز درباره رنگ پلی اورتان؛ ویژگی‌ها و کاربردها
  • خرید ویپ و پادهای اورجینال از برند ووپو VOOPOO در فروشگاه ویپ ایران
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان